Ngjitje tapetash

Lënda e pare me bazë çimento dhe gëlqere për rrafshimin e mureve të jashtme dhe të brendshme me aplikimin e dy shtresave ku miratohet dhe kalon në fazën e llaçit mineral e cila shërben si urë lidhëse ndërmjet llacit themelor dhe llaçit rrafshues gled.

Gjithashtu lyerja e hapsirës me varianta të shumellojshme të ngjyrave apo aplikimi i tapetave me struktura të përzgjedhura nga vetë klientët.

Shërbimet

Shërbimet tjera

Na kontaktoni