Mirësevini në Valgips

Ne kemi punuar në shumë projekte dhe gjithmonë sigurojmë që të arrihet përfundimi më i mirë i mundshëm duke u mbështetur te klientët e përsëritur.

Suvatim i brendshëm

Suvatim i jashtëm

Rigips (Punime dekorative)

Ngjitje tapetash

Eksperienca

Ne synojmë të përmbushim të gjitha nevojat e klientëve tanë dhe do të vazhdojmë të hulumtojmë mbi metoda të reja dhe efektive për të arritur objektivin tonë në rrugën e suksesit.

Më shumë

Shërbimet

Për dekada me rradhë, kompania jonë ka qenë në listën e bardhë të kompanive suvatuese miqësore me mjedisin në qytetin e Tetovës.

“Nga fillimi deri në përfundim të punës nga ky ekip, i tejkaloi pritshmëritë e mia. Sugjerime profesionale në zgjedhjen e ngjyrërave dhe materialeve”

 

S. Ismaili

S. Ismaili

Klient

“Të bindur nga ekipi i Valgips me shërbimet profesionale që ofrojnë. Ua rekomandoj me plot bindje”

K. Mahmudi

K. Mahmudi

Klient

“Valgips e kemi angazhuar në shumë projekte viteve të fundit. Arsyeja që kemi punuar vazhdimisht me ta është serioziteti dhe kualiteti i punës.”

E. Ziberi

E. Ziberi

Klient

3D Vizualizim

3D Vizualizimi paraprak për idejat dhe dëshirat e hapsirave të klientëve

Më shumë

Na kontaktoni